۱ – ویزای مولتی امارات (دبی) ۹۰ روزه:

این نوع ویزا به شما اجازه رفت و برگشت چندباره به امارات (دبی) را می دهند، و برای افراد زیر مناسب است:     

  • اگر می خواهید علاوه بر امارات (دبی) از کشورهای نزدیک آن نیز دیدن کنید، بهتر است ویزای مولتی امارات (دبی) را انتخاب کنید. برای مثال ممکن است بخواهید پس از رفتن به امارات (دبی) یا ابوظبی به عمان که از کشورهای همسایه امارات می باشد، سفر کنید. حال اگر ویزای مولتی امارات (دبی) نداشته باشید، مجبور می شوید برای بازگشت دوباره به امارات (دبی)، اقدام به اخذ ویزا نمایید. و در نظر داشته باشید که برای تمدید ویزای امارات (دبی) باید به مدت ۳۰ روز منتظر بمانید. بنابراین عاقلانه است که قبل از رفتن به فکر اخذ ویزای مولتی امارات (دبی) باشید.
  • اگر تاجر هستید یا بطور کلی برای تجارت قصد سفر به امارات (دبی) را دارید، ممکن است بخواهید در مدت کوتاهی چند دفعه به امارات (دبی) بروید و برگردید. در این حالت هم توصیه می شود ویزای مولتی امارات (دبی) را انتخاب بفرمایید.
  • اگر دیپلمات هستید یا بطور کلی احتمال این را می دهید که برای کار بخصوصی مجبور به چند بار رفت و آمد به امارات (دبی) هستید، ویزای مولتی امارات (دبی) گزینه مناسب تری برای شما، نسبت ویزای سینگل امارات (دبی) خواهد بود.

۲ – ویزای اقامتی امارات (دبی):

ویزای اقامت امارات برخلاف ویزای توریستی برای مدت۳ سال صادر می‌شود و پس از اتمام انقضای آن می توانید در تعداد دفعات نامحدودی آن را تمدید کنید. و این یکی از مزیت های  بزرگ کشور امارات (دبی) نسبت به دیگر کشورها به حساب خواهد آمد. بخاطر داشته باشید ویزای اقامت بدون هیچگونه محدودیتی قابل تمدید می باشد. شهروندان خارجی که قصد دادن درخواست برای اخذ اقامت امارات (دبی) را دارند حق بردن همسر و فرزندان              خود به عنوان همراه را خواهند داشت.

اخذ ویزای اقامتی از طرق ذکر شده در ذیل امکان پذیر می باشد:

  • از طریق خرید ملک:

    یکی دیگر از شرایطی که افراد می توانند، اقامت این کشور را به دست آورند. اقامت از طریق خرید ملک می باشد. لذا افراد می توانند با خرید ملک و یا ساخت ساز در این کشور اقامت این کشور را اخذ نمایند. گفتنی است بهایی که برای آن ملک در کشور امارات می پردازید، نباید کمتر از ۱ میلیون درهم باشد. لذا بعد از آن که ملک مورد نظر را در این کشور خریداری نمودید، به مدت دو سال به شما اقامت کشور امارات داده می شود. افراد در این مدت نمی توانند، به فعالیت های تجاری بپردازند. بعد از این دو سال، افراد می توانند برای اقامت دائم در این کشور اقدام نمایند و بعد از آن به فعالیت های اقتصادی بپردازند.

  • اخذ اقامت امارات از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت:

    ثبت شرکت و سرمایه گذاری روش راحت و کارآمدی برای اخذ اقامت امارات متحده عربی است و به علت اقتصاد پویا و موقعیت استراتژیک جغرافیایی و نرخ پایین مالیات میتوان سرمایه گذاری موفقی در این کشور داشت. امارات متحده عربی برای کسانی که در این کشور شرکتی ثبت می‌کنند تسهیلات بی‌شماری ارائه میدهد، از جمله اخذ اقامت امارات بدون کمترین مشکلی. اخذ اقامت امارات فقط چند هفته طول میکشد و هزینه‌های آن نسبتا پایین است. علاوه بر این، لازم نیست که حتما در شرکت فعالیت واقعی انجام دهید. این شرکت ها میتوانند کاملا صوری باشند. اما با این حال اگر مایل به تجارت و فعالیت واقعی در شرکت خود هستید میتوانید به راحتی به تجارت در این کشور بپردازید و مالیاتی نپردازید. بنابراین ثبت شرکت یکی از بهترین راه های اخذ اقامت امارات متحده عربی میباشد.
    مراحل شرایط اخذ ویزای کسب و کار از طریق ثبت شرکت:

    • ارائه کپی گذرنامه و سایر اسناد لازم
    • ارائه صورت حساب بانکی
    • ارائه مدارک مربوط به محل سکونت
    • دریافت گواهینامه ثبت شرکت ظرف چند روز
    • دریافت مجوز اقامت در امارات متحده

      انواع شرکت های قابل ثبت در امارات (دبی)

      • شرکت تضامنی General Partnership
      • شرکت با مسئولیت محدود Limited Liability Company(LLC)
      • شرکت مختلط غیر سهامیSimple Limited Partnership
      • مشارکت محدود با سهام Partnership Limited With Shares
      • شرکت سهامی عام Public Joint Stock
      • شرکت سهامی خاص Private Joint Stock
      • سرمایه گذاری مشترک
      • Joint Participation

      به این نکته توجه کنید که کسب و کار در امارات متحده عربی و ثبت شرکت در امارات (دبی) دارای دو حوزه قانونی می باشد :

      • اداره توسعه اقتصادی(local)
      • منطقه آزاد تجاری (راس الخیمه، جبل علی، فرودگاه دوبی، شهر اینترنت دوبی، شهر مدیا دوبی، عجمان، شارجه)
  • اخذ اقامت امارات از طریق ازدواج:
    ازدواج نیز یکی دیگر از راه هایی است که میتوانید از طریق آن برای اخذ اقامت امارات اقدام کنید. این روش به صورت یک طرفه است یعنی اگر یک زن خارجی با یک مرد اماراتی ازدواج کند می‌تواند اقامت این کشور را دریافت کند در صورتی که عکس این امر صادق نیست. در نظر داشته باشید که تمام کشورها از جمله امارات برای این نوع اقامت قوانین سختگیرانه‌ای را در نظر گرفته‌اند و برای اخذ اقامت امارات از این طریق باید بتوانید واقعی بودن ازدواجتان را ثابت کنید.
  • اخذ اقامت از طریق تحصیل:
    کشور امارات متحده عربی با توجه به طیف وسیعی از دانشگاه‌های بین المللی، رنکینگ، و سطح علمی بالای بسیاری از آنها شرایط مناسبی را جهت ادامه تحصیل و اخذ اقامت امارات برای متقاضیان ادامه تحصیل در این کشور دارد. با اینکه زبان رسمی این کشور عربی است اما در امور تحصیلی و تجاری در امارات (دبی) از زبان انگلیسی استفاده میشود، از این رو متقاضیان تحصیل در امارات (دبی) باید مدرک آیلتس ۶ داشته باشند.

۳ – ویزای کاری امارات (دبی):

معمولا توسط کفیل یا شرکتی که فرد را استخدام کرده باید اقدام شود. این ویزا به فرد امکان اقامت سه ساله در امارات (دبی) را می‌دهد. لازم است بدانید برای گرفتن ویزای کاری امارات (دبی) ابتدا باید برای گرفتن ویزای اقامتی امارات (دبی) اقدام بفرمایید.

مراحل اخذ ویزای کاری امارات (دبی):

  • اولین قدم برای اخذ ویزای کاری امارات (دبی) و اجازه کار، گرفتن موافقت نامه از وزارت کار امارات (دبی) می باشد. این موافقت نامه از آن جهت است که دولت امارات (دبی) بررسی کند که آیا یک شخصی که اقامت امارات (دبی) را دارد و بی کار است، صلاحیت به عهده گرفتن شغل مورد نظر شما را دارد یا خیر.
  • پس از گرفتن این موافقت نامه، به شما ویزایی داده خواهد شد مبنی بر اجازه ورود به امارات (دبی) که ۲ ماه هم اعتبار دارد و به متقاضی این اجازه را می دهد که به مدت ۳۰ روز و حداکثر دو دفعه می تواند در امارات (دبی) بماند.
  • پس از ورود شما به امارات (دبی)، کارفرمای شما برای کارت کار (labor car) شما اقدام می کند. این کارت ۲ سال اعتبار دارد. توجه داشته باشید که شما تنها ۶۰ روز برای گرفتن ویزای کاری امارات (دبی) فرصت دارید، بنابراین سعی کنید مدارک تان را کمترین زمان ممکن کامل کنید.
  • مرحله بعدی در گرفتن ویزای کاری امارات (دبی) گرفتن شناسه یا ID  اماراتی شماست. که برای گرفتن آن به پاسپورت و همان موافقت نامه ای که در مورد یک ذکر شد، نیاز است.
  • برای ویزای کاری امارات (دبی) به تست های پزشکی هم نیاز است. باید به بیمارستان های دولتی امارات (دبی) بروید و آزمایش های مربوطه را انجام بدهید.
  • پس از انجام تمام این مراحل و با در دست داشتن مدارک کامل، باید به (DNDR) اداره اقامت و مهاجرین بروید. در اینجا مهر ویزای کاری امارات (دبی) بر پاسپورت شما خواهد خورد.